Dorpshuis De Horn

dé plaats van samenkomst voor Krommeniedijk

Mobirise

Dorpshuis De Horn

Het dorpshuis is sinds jaar en dag dé plaats van samenkomst voor Krommeniedijk. Voor de dorpsfeesten, toneelvoorstellingen, vergaderingen et cetera. We verhuren het dorpshuis ook voor úw feesten en bijeenkomsten.

Mobirise

Het Spuithuis

Het Spuithuis is het gebouw van de voormalige brandweer van Krommeniedijk. Een intieme en frisse locatie in authentieke Zaanse bouwstijl. Idyllisch gelegen aan het meertje Indijk. Ook dit gebouw is beschikbaar voor verhuur.

Mobirise

Contact

Wordt uw vraag op deze site niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag alle informatie die u wilt weten.


Dorpshuis De Horn

Een aantrekkelijk gebouw met grote zaal en podium en een aangrenzende intieme koffiekamer

Het aantrekkelijke gebouw heeft een grote zaal met podium en een aansluitende kleine intieme 'koffiekamer'. De totale capaciteit is 200 personen. De zaal is ook te verkleinen voor kleinere gezelschappen. Het dorpshuis heeft een volledige horecavergunning, beschikt over een goed geoutilleerde bar en moderne horeca-apparatuur en is voorzien van WiFi, Beamer met scherm en draadloze microfoons. U kunt het dorpshuis huren voor zeer uiteenlopende activiteiten zoals:

Mobirise
  • FEESTEN - Verjaardagen, huwelijken, babyshowers, reünies
  • BUFFETTEN - Warm, koud, koffietafels, desserts, broodmaaltijden
  • VOORSTELLINGEN - Toneelvoorstellingen, zangvoorstellingen, repetities
  • CONDOLÉANCES - Gelegenheid tot afscheid nemen, passende ambiance, koffietafel
  • BIJEENKOMSTEN - Grote en kleine vergaderingen en andere bijeenkomsten
Mobirise

We verhuren het dorpshuis inclusief bediening en catering. Naast dranken bieden we een breed assortiment, van gebak, broodjes en frituur tot en met complete buffetten. Prijzen zijn op aanvraag.

Het Spuithuis

Een intieme en frisse locatie in authentieke Zaanse bouwstijl

Het Spuithuis is het gebouw van de voormalige brandweer van Krommeniedijk. Een intieme en frisse locatie in authentieke Zaanse bouwstijl. Idyllisch gelegen aan het meertje De Indijk. Een ideale en rustige plek voor bijvoorbeeld cursussen, vergaderingen, exposities of voor een rustige "hei-sessie". Het gebouw heeft een capaciteit van 20 personen. Er is apparatuur zoals een koelkast, beamer met scherm en geluidsinstallatie en er zijn voorzieningen aanwezig om koffie en thee te zetten in een naastgelegen keuken. We verhuren Het Spuithuis zonder bediening, maar op aanvraag verzorgen wij graag uw catering. Het Spuithuis verhuren wij niet voor (kinder)feestjes, hiervoor is het dorpshuis beschikbaar.

Prijzen op aanvraag.

Telefonisch contact

Voor meer informatie over de locaties, de prijzen, de mogelijkheden, maar ook voor het reserveren van een datum voor de huur van zowel het dorpshuis als het spuithuis kunt u contact opnemen met Christa Rodenburg:
06-30 79 17 16

Postadres

Wilt u schriftelijk contact opnemen met Stichting Dorpshuis Krommeniedijk dan kunt u uw post richten aan:
Stiching Dorpshuis De Horn
t.a.v. Mw. C. Rodenburg-Wouda
Krommeniedijk 131
1562 GK  Krommenie

Contactformulier

Ook als u de voorkeur geeft aan het invullen van een contactformulier, kunnen wij u tegemoet komen: klikt u op de onderstaande link en u krijgt een scherm waarin u het formulier kunt invullen en opsturen.
Contactformulier invullen

Adres De Horn

Dorpshuis De Horn
Krommeniedijk 131
1562 GK Krommenie

Contact

E-mail sturen                     
Telefoon: 06 - 30 79 17 16               
Contactformulier

Adres Het Spuithuis

Het Spuithuis
Krommeniedijk 125
1562 GK Krommenie

HTML Builder