Dorpshuis De Horn

Krommeniedijk 131
1562 GK Krommenie
E-mail: dorpshuis@krommeniedijk.nl Bankrekening: NL05 INGB 0000234476 Kamer van Koophandel: S231.322

postadres

Stichting Dorpshuis De Horn
t.a.v. Mw. C. Rodenburg-Wouda Krommeniedijk 131
1562 GK Krommenie

Het Spuithuis

Krommeniedijk 125
1562 GK Krommenie
Contactformulier

Contact Verhuur

Christa Rodenburg
06-30 79 17 16

Routebeschrijving

vanuit Alkmaar

Neem de N244 richting Wormerveer. Sla rechtsaf de N246 op. Ga rechtsaf de Kerkstraat in (richting industrieterrein Molletjesveer). Ga over de brug en sla daarna rechtsaf de Noordervaartdijk op. Neem aan het einde van de weg de bocht naar links. Dit is dan de Kruisstraat. Aan het einde van de Kruisstraat slaat u weer rechtsaf, de Vlusch op. Steek de kruising over naar de Uitweg. Bij de t-splitsing slaat u linksaf de Krommeniedijk op. Het dorpshuis vindt u na ongeveer 700m aan uw linkerhand.

Neem de A9 richting Amsterdam/Utrecht. Neem afslag 10 richting Castricum/Uitgeest en sla linksaf aan het einde van de afrit. Sla op de N203 af richting Zwaansmeer, jachthavens. Bij de t-splitsing gaat u rechtsaf. `Na ongeveer 2,4km slaat u linksaf richting Krommeniedijk. Een herkenbaar punt is het fort. Na de brug slaat u linksaf. Het dorpshuis bevindt zich na ongeveer 700m aan uw rechterhand.

Neem de intercity naar Zaandam. U kunt daar overstappen op een trein naar station Krommenie/Assendelft of bus 69 nemen en uitstappen op het station of op het Blok. Zowel op het station als op het Blok kunt u overstappen op buurtbus 414. De buurtbus heeft geen frequente rijtijden, zoekt u vooral uit of en wanneer de bus rijdt voordat u vertrekt. U vindt de route en tijden van de buurtbus hier.

vanuit Amsterdam

Neem de afslag A8 richting Alkmaar. Aan het einde van de snelweg slaat u rechtsaf de N246 op. Sla bij de stoplichten linksaf richting industrieterrein Molletjesveer. Ga over de brug en sla daarna rechtsaf de Noordervaartdijk op. Neem aan het einde van de weg de bocht naar links. Dit is dan de Kruisstraat. Aan het einde van de Kruisstraat slaat u weer rechtsaf, de Vlusch op. Steek de kruising over naar de Uitweg. Bij de t-splitsing slaat u linksaf de Krommeniedijk op. Het dorpshuis vindt u na ongeveer 700m aan uw linkerhand.

Neem de A9 richting Alkmaar. Neem afslag 10 richting Castricum/Uitgeest en sla linksaf aan het einde van de afrit. Sla op de N203 af richting Zwaansmeer, jachthavens. Bij de t-splitsing gaat u rechtsaf. `Na ongeveer 2,4km slaat u linksaf richting Krommeniedijk. Een herkenbaar punt is het fort. Na de brug slaat u linksaf. Het dorpshuis bevindt zich na ongeveer 700m aan uw rechterhand.

Neem de sprinter richting Alkmaar en stap uit op station Krommenie-Assendelft. Neem daar bus 69 of buurtbus 414. Met de buurtbus komt u uit in Krommeniedijk, maar de buurtbus rijdt niet frequent. Kijk voor u vertrekt of en wanneer de bus rijdt. Als u bus 69 neemt kunt u rijden tot halte Willis/Zonnebaars. U loopt dan richting Krommenie en slaat rechtsaf de Uitweg in. Aan het einde van de weg slaat u linksaf en na ongeveer 700m vindt u het dorpshuis aan uw linkerhand.

Parkeren

Uw auto of motor kunt u parkeren op de parkeerplaats aan de Indijk. Deze bevindt zich pal naast Het Spuithuis. Vanaf daar is het nog een tiental meters naar het dorpshuis.

Adres De Horn

Dorpshuis De Horn
Krommeniedijk 131
1562 GK Krommenie

Contact

E-mail sturen                     
Telefoon: 06 - 30 79 17 16               
Contactformulier

Adres Het Spuithuis

Het Spuithuis
Krommeniedijk 125
1562 GK Krommenie

HTML Website Maker