Evenementen


Mobirise

ZONDAG 8 SEPTEMBER T/M ZONDAG 15 SEPTEMBER 2024
Al ver voor de Tweede Wereldoorlog is in verslagen sprake van de feestweek op Krommeniedijk. Altijd eind augustus-begin september, zoals nu nog steeds het geval is. Een week lang feest, van weekend tot en met weekend. De precieze evenementen die worden georganiseerd verschillen uiteraard van jaar tot jaar. Wat kenmerkend is, is het open karakter: iedereen kan meedoen. Wat ook kenmerkend is, is de rol van het Dorpshuis, als logische plaats van samenkomst voor de vele activiteiten in de Feestweek, waaronder de jaarlijkse polderprutrace waar deelnemers van heinde en verre aan meedoen.
  Foto's 2022 
Foto's 2023

Zaterdag 21 december 2024 
De bewoners van Krommeniedijk versieren en verlichten de tuinen, woningen en andere opstallen om de donkere dagen voor kerst aantrekkelijk te maken. Op het dorp wordt door meerdere groepen muziek gemaakt, korte toneel stukjes opgevoerd en in de kerk wordt gezongen door het koor. 
U wandelt over Uitweg, Taandijk en Krommeniedijk en onderweg ontvangt u op verschillende locaties eten en drinken. Veel mensen dragen zelf ook lichtjes met zich mee voor een feestelijke uitstraling. Na de wandeling verzamelen de deelnemers zich in het Dorpshuis waar er nog een gezellige nazit is met een muzikaal optreden.

Foto impressie 2022 

Foto impressie 2023

FLYER 2024

Op zaterdag 13 juli wordt voor de 3e keer het Festival op de Dyck georganiseerd. Vanaf 19:00 zijn er op het veld naast  het Dorpshuis meerdere activiteiten. Er is IJs verkoop (door ijsclub Klein maar Dapper) een Huisnummerloterij, Straat theater en zijn er optredens van de Cobra coverband en The Offbeat band met als speciale attractie LIVE KARAOKE meezingen met de bands met een van deze nummers:
Run to You - Bryan Adams
Iedereen is van de wereld - The Scene
Proud Mary - Ike & Tina Turner
Bloed Zweet en Tranen - Andre Hazes
I'm so excited - The Pointer Sisters
Some kind of wonderful - Grand Funk Railroad
Daarnaast zijn er feesten, toneel- en zangvoorstellingen, condoleances, kerstviering van de school, familiereünies, vergaderingen, lezingen en dergelijke. Het Spuithuis wordt gebruikt voor kleinere bijeenkomsten en cursussen, zoals bijvoorbeeld yogales, quilt cursus, kunstclub DyckArt, rijbewijscursus  en voor exposities in de jaarlijkse Feestweek.

Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden die de locaties Het Dorpshuis en het Spuithuis bieden voor uw vereniging of organisatie, dan kunt u contact opnemen met Christa Rodenburg, e-mailadres: dorpshuis@krommeniedijk.nl, tel. 06-30 79 17 16, of door ons contactformulier in te vullen.

Choose from the large selection of latest pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, content slider, responsive image gallery with lightbox, parallax scrolling, video backgrounds, hamburger menu, sticky header and more.

Agenda 2024


 1. Zondag 8 t/m 15 september: Feestweek
  Zondag 8 september: Kunstroute
  Maandag 9 september: Skeelertocht
  Dinsdag 10 september: Bustocht
  Woensdag 11 september: Kindermiddag en Tieneravond
  Donderdag 12 september: Trimloop en wandeltocht
  Vrijdag 13 september: Bakkie leut en Avond bingo
  Zaterdag 14 september: Kinder- en senioren polderprutrace en Feestavond
  Zondag 15 september: Polderprutrace en Badeendjesrace
 2. Vrijdag 13 september: Bakkie Leut (10:00)  Gemeente archeoloog
 3. Vrijdag 1 november: Bakkie Leut (10:00) De alleskunner van Krommeniedijk
 4. Zaterdag 21 december: Lichtjeswandeling

Foto-impressie

Adres De Horn

Dorpshuis De Horn
Krommeniedijk 131
1562 GK Krommenie

Contact

E-mail sturen                     
Telefoon: 06 - 30 79 17 16               
Contactformulier

Adres Het Spuithuis

Het Spuithuis
Krommeniedijk 125
1562 GK Krommenie

Website Builder Software